![]() |
#121 |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اقتباس:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
الموقوفين
![]() تاريخ التسجيل: 26 / 01 / 2007
الدولة: قطر
المشاركات: 3,799
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
اليوم جايبه لكم اكله فلسطينيه كتير بحبها اكلة بلدي> الفته<
طريقة الفتة الفلسطينية ![]() المقادير: فراخ أو اللحمة رز مصرى (ممكن بسمتى) بصلة صغيرة مقشرة 3 فصوص حبهان ورق لورى (اختيارى) ملح فلفل اسود 4 ملاعق كبيرة زيت للقلى 3 فصوص ثوم 4 او 5 حبات فلفل أخضر طويل (حامى) عصير 5 ليمونات صغيرة او 2 من الليمون الكبير خبز الرقاق الابيض لوز مقشر كاجو(اختيارى) على فكرة طبعا كمية اللحمة او الفراخ او الرز حسب عدد افراد اسرتك الطريقة: اولا نقطع اللحم او الفراخ و نغسله و نحطه فى حلة مع الحبهان و البصلة وورق اللورى و فلفل اسود و لتر ماء و نسيبه على نار لغاية مايغلى نشيل الزفرة اللى على الوش و نحط الملح و نوطى النار شوية نغسل الرز و نحط معلقة السمن او الزيت فى الحلة على النار و نقلبه مع الرز دقيقتين و نضيف عليه كوب من شوربة اللحم و نزود الباقى ماء لو محتاج و نظبط الملح نحمر الكاجو و اللوز فى الزيت و نطلعه على مناديل نضع التوم و الفلفل الاخضر و عصير الليمون و ملح فى القطعة اللى مع الخلاط اللى بتفرم او فى الخلاط نفسه (دى اسمها الدقة) التقديم: نقطع الرقاق قطع صغيرة و نحطه فى صينية التقديم نحط عليه حواى تلت كوب من مرقة اللحم و نسيبه شوية يشربها نحط عليه الارز و بعدين نحط عليهم الكاجو و اللوز المحمصين و عليهم نحط اللحمة او الفراخ (يفضل نحمرها بعد سلقها مع معلقة سمن على النار) و جنبها بنحط الدقة و ناخد منها نحط على الرز و ناكل بالهنا و الشفا ممكن كمان ناخد من مرقة اللحم نعمل شوربة لسان عصفور او شعرية و ممكن كمان نقدم معاها لبن زبادى... يميم جوعانه ههههه |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
ضيف جديد |●~
تاريخ التسجيل: 23 / 07 / 2008
المشاركات: 49
معدل تقييم المستوى: 0 ![]() |
واو يعطيج العافية
|
![]() |
![]() |
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
|
|